Catering aan huis met Fingerfoody’s: tuinfeest met koninklijk bezoek!

Wij genieten nog even na van een heerlijk tuinfeest afgelopen zondag! Onze foodtrailer mocht namelijk deel uitmaken van een feest in Twente, waar wij luxe catering aan huis verzorgden.

Zo maakten wij vanuit onze professionele keuken in zes verschillende rondes 110 gerechten in Italiaanse sfeer (zie ons Pura Gioia themapakket)klaar: warme én koude gerechten! Het kruiden en garneren van de gerechten deden wij in onze foodtrailer. Onze bediening serveerde de gerechten uit aan het feestgezelschap en vertelden daarbij over de herkomst van de ingrediënten. Zo maakten wij een panini met zongedroogde tomaten, Pavantri ham van Slagerij Kastelein en smaakvolle en biologische mozzarella van Buffalo Farm Twente (www.twentsestreekproductenorganisatie.nl), welke van hun eigen buffels gemaakt wordt. Hun ricotta gebruikten wij voor een amuse van gevulde pastaschelpen met verse spinazie en Parmezaanse kaas van Kaaswinkel Markelo. Bekijk hier de video voor een impressie van de gerechten en de sfeer van dit tuinfeest:

Afsluitend kwam Ijssalon De Noaber met hun ijscokar het nagerecht verzorgen: ambachtelijk schepijs met verrassende smaken. Onder het gezelschap bevonden zich ook enkele koninklijke persoonlijkheden, waaronder de commissaris van de koningin en de plaatselijke burgemeester. Het recept van een geslaagd feest was dan ook duidelijk aanwezig: een drankje in de ene hand, een gerecht in de andere, zon, een prachtige tuin, goed gezelschap en live muziek. Wat hebben we nog meer te wensen?

Ook geïnteresseerd in catering aan huis? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct: (0)6 20 66 15 89.

Comments are closed.

WhatsApp Vragen?