We leven nog!

Het is al weer even geleden dat jullie een bericht van ons gelezen hebben. Nou, hier zijn de laatste verbouwingsupdates!

4548Twee weken geleden zijn we begonnen met het schilderen van de buitenkant van de trailer. Eerst helemaal afplakken (op zich al een hele dagtaak en het halve werk natuurlijk!) en daarna in de grondverf.

Alles ging volgens planning tot het dak van de trailer iets hoger en breder bleek te zijn dan gedacht… maar goed, ook die moet geschilderd worden! Je weet maar nooit wanneer er een ‘drone’ voorbij komt natuurlijk.

Na de grondverf kwam de echte kleur erop, waar jullie een tijdje geleden al een voorproef van hebben kunnen zien. In de beginfoto zien jullie alvast een glimp van de kleur, nu nog met schilderstape…

 

 

 

Ook zit er een nieuw vloer in! Ontzettend blij met de ruwe uitstraling van dit hout in combinatie met het wit en de zwarte belijning van de trailer. Deze vloer konden we overnemen van vrienden.

40

 

Inmiddels zijn de oude trailerbanden eraf gehaald en worden er nieuwe op gezet. Zo kunnen we veilig op pad! Tegelijkertijd werken we aan de binnenkant van de trailer: de bar aan de achterkant wordt voorzien van pallethout en de stroom voor de koelingen wordt aangelegd. Ook zijn we bezig met het verbouwen van een dressoir die gaat dienen als aanrechtblok.

We zijn dankbaar voor de hulp die we vanuit alle hoeken krijgen: vrienden, familie, kennissen, collega’s.. Toppers zijn jullie!

Comments are closed.

WhatsApp Vragen?