Foodtrailer

'Onze foodtruck is de sfeermaker op ieder feest of evenement!'

Ze is een opvallende verschijning en gegarandeerd onderwerp van het gesprek: onze unieke foodtruck op uw feest of evenement. Wij doen het nét even anders dan de standaard foodtrucks: high class catering op wielen. Onze mintgroene Franse paardentrailer brengt u in gedachten naar het zonnige buitenland.

Oui, oui! Want we hebben het over een echte Jean Luc Fautras. Onze verbouwde Franse paardentrailer, ook wel foodtrailer, valt op door haar bijzondere kleursamenstelling en chique uitstraling. Ze is vanuit meerdere oogpunten interessant om naar te kijken doordat zowel de zij- als achterkant open zijn gemaakt. Op deze manier kunnen u en uw gasten zien hoe onze gerechten en dranken live bereid worden en dit delen wij dan ook met veel plezier.

Niet alleen het uiterlijk van onze foodtruck is uniek, ook de gerechten maken uw feest of evenement tot een smaakvolle belevenis. We bereiden de meest verrassende kleine gerechten die u zo uit de hand kunt eten. Fingerfood bereid door foodies. (ah, dus dáár komt onze naam vandaan!). Intussen vertellen onze serveersters over de achtergrond ervan. Want wij gebruiken alleen maar streekproducten en laten gerechten én dranken aansluiten op het thema van uw feest of evenement.

Au revoir tegen de foodtrucks en bonjour voor onze foodtrailer dus. Met Fingerfoody’s haalt u een smaakmaker voor uw feest of evenement in huis, of nouja, u haalt ons in de tuin natuurlijk. Of in uw bedrijfspand of op die unieke trouwlocatie. Het is aan u.

Heeft u de smaak te pakken of toch liever eerst een voorproefje?

KLIK: van paardentrailer tot foodtrailer

Lees hier meer over de verbouwing van onze paardentrailer!


WhatsApp Vragen?