Gerechten

'Wij bedenken en maken onze unieke gerechten zelf!'

Wilt u wel eens wat anders dan die goedbedoelde gevulde eitjes en augurken met ham? Laat ze maar even in de koelkast liggen dan!

Onze unieke fingerfood hapjes bedenken en maken wij zelf. We vinden het belangrijk dat ze goed smaken en er kleurrijk uitzien. Nadat wij met u bepaald hebben welke gerechten het best bij u en uw gasten passen, haasten wij ons naar onze samenwerkingspartners om daar biologische- en lokale streekproducten in te slaan. Vervolgens gaan wij aan de slag in onze horecakeuken om de meest bijzondere en kleurrijke fingerfood hapjes te maken!

We bedenken en maken alles zelf dus, met biologische en lokale producten. We bereiden de gerechten in onze horecakeuken in Deventer (ook nog hygiënisch dus!) en letten daarbij op smaak, eetbaarheid, kleur en presentatie.  De laatste hand aan de gerechten leggen wij in onze foodtrailer. Want ook dáár hebben wij ovens, kookplaten en natuurlijk koelingen. Vervolgens presenteren wij de fingerfood hapjes op grote schalen en vertellen de serveersters bij het uitserveren over herkomst en bereiding. Themafeestje? Natuurlijk geven wij de fingerfoods een 'Ibiza vibe' of 'Great Gatsby feel'!

Wij horen u denken: 'Leuk voor bij de borrel, die fingerfood hapjes, maar mijn gasten mogen niet met een half gevulde maag naar huis gaan!' Toch liever iets dat meer vult dus? Wij maken onderscheid in 'bij de borrel' gerechten en vullende gerechten. Combinaties hier van of alleen maar vullende gerechten zijn ook mogelijk. Daarnaast kunt u uitbreiden met diverse bijgerechten zoals antipasti plateaus. Uw gasten gaan dus altijd goed gevuld naar huis!

Bent u benieuwd welke catering hapjes wij voor u kunnen maken? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend een offerte op te stellen.

WhatsApp Vragen?