Foodtrailer

'De mooiste foodtruck uit Deventer!'

Ze is een opvallende verschijning en gegarandeerd onderwerp van het gesprek: onze unieke foodtruck op uit Deventer! Wij doen het nét even anders dan de standaard foodtrucks: high class catering op wielen. Onze mintgroene Franse paardentrailer en foodtruck brengt u in gedachten van Deventer naar het zonnige buitenland.

Oui, oui! Want we hebben het over een echte Jean Luc Fautras. Onze verbouwde Franse paardentrailer en nu foodtruck, valt op door haar bijzondere kleursamenstelling en chique uitstraling. Ze is vanuit meerdere oogpunten interessant om naar te kijken doordat zowel de zij- als achterkant open zijn gemaakt. Op deze manier kunnen u en uw gasten zien hoe onze gerechten en dranken live bereid worden en dit delen wij dan ook met veel plezier.

Niet alleen het uiterlijk van onze foodtruck uit Deventer is uniek, ook de gerechten maken uw feest of evenement tot een smaakvolle belevenis. We bereiden de meest verrassende kleine gerechten die u zo uit de hand kunt eten. Fingerfood bereid door foodies (ah, dus dáár komt onze naam vandaan!). Intussen vertellen onze serveersters over de achtergrond ervan. Want wij gebruiken alleen maar streekproducten en laten gerechten én dranken aansluiten op het thema van uw feest of evenement.

Au revoir tegen de foodtrucks en bonjour voor onze foodtrailer dus. Met de Fingerfoody’s foodtruck uit Deventer haalt u een smaakmaker voor uw feest of evenement in huis, of nouja, u haalt ons in de tuin natuurlijk. Of in uw bedrijfspand of op die unieke trouwlocatie. Het is aan u.

Heeft u de smaak te pakken of toch liever eerst een voorproefje?

KLIK: van paardentrailer tot foodtrailer

Lees hier meer over de verbouwing van onze paardentrailer!


De gezelligste foodtruck uit Deventer!

Onze foodtrailer, ook wel foodtruck genoemd, is ons paradepaardje en is een graag geziene gast op menig bruiloft, zakenborrel of jubileumfeest. Laat u inspireren door onze unieke foodtruck en hopelijk mogen we ook uw gasten binnenkort verblijden met onze foodies en fingerfoodgerechten.

Waar vele foodtrucks zich beperken tot één soort drank of eten, kijken wij samen met u naar alle beste opties voor uw evenement. Van (welkomst)cocktails tot reguliere drank en van borrelgerechten tot aan vullende gerechten.  Wij bedenken en maken onze gerechten helemaal zelf en zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke culinaire avond beleven.  Onze gerechten woorden vooraf in onze horecakeuken in Deventer voorbereid, waarna de laatste hand aan de gerechten wordt gelegd in onze foodtrailer.

Wij gaan bij elk evenement waar we voor worden uitgenodigd voor een perfecte balans van smaak, presentatie en beleving. Zodoende voorzien wij u en uw gasten graag van alle gemakken. De gerechten en dranken worden voor u geserveerd tijdens het evenement, waarbij onze serveersters u ook graag meer vertellen over de herkomst en bereiding van de gerechten.

Bent u benieuwd naar wat we voor kunnen betekenen of mogen wij binnenkort langskomen bij uw evenement, neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur ons simpelweg een WhatsApp.

WhatsApp Vragen?