Celebrate Christmas with us!

celebrate christmas with us

Celebrate christmas with us!

Het is nog wat vroeg maar…kerst kan ons niet snel genoeg beginnen! En een onvergetelijke kerst is het belangrijkst. Wij maken geluk zelf dus dat komt goed uit. Kies jij deze kerst voor unieke catering op locatie?

Wij kunnen wij ieder onderdeel van jullie kerstviering zijn: van sfeervolle pitsstop in het bos tot samen-opwarmen-aan-fingerfood&drinks-op –locatie-foodtrailer. Wat jij wilt dat wij zijn, zijn we graag!

Het zit namelijk zo: wij zijn goed in het maken van heerlijk eten, drinken en sfeer en jij bent goed in het runnen van jouw bedrijf. Dus, zijn er plannen om van deze kerst iets magisch te maken maar is er geen tijd om hier al te veel aandacht aan te besteden? Denk dan eens aan onze bijzondere catering op locatie.

Langs de route

Een winterse wandeltocht met familie, vrienden en/of medewerkers en onderweg opwarmen aan een hot karamel-chocolademelk, vuurkorf en basilicum-tomaten soep (allemaal afkomstig uit onze unieke foodtrailer natuurlijk!)..

Kerstborrel

Of gewoon heerlijk samen (kerst)borrelen op eigen bedrijfslocatie met onze sfeerbepalende foodtrailer en fingerfoods voordat ieder zich naar familie en vrienden haast om de kerstdagen mee door te brengen..

Op locatie

Al kerstplannen op een bepaalde locatie? Onze foodtrailer past overal in en buiten en wij zijn er ook voor oven-heerlijke wildgerechten en speciale (bok)biertjes..


Het kan allemaal! Wij zijn ontzettend creatief en staan voor alles open. Één ding is zeker: deze kerst moet onvergetelijk worden. En een keer iets anders is ook wel eens leuk.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op en vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Tot snel!

Comments are closed.

WhatsApp Vragen?