Andere koek: Carlijn gaat volledig ondernemen!

Dat is nog eens andere koek: eigenaresse Carlijn de Jonge voor de camera! In de voorbereiding van feesten en evenementen is ze natuurlijk hét gezicht van Fingerfoody’s. Klantgesprekken voeren, gerechten bedenken, offertes maken en het feest voorbereiden. Soms ook totaalcatering: dan wordt alles geregeld door Fingerfoody’s zoals tenten, meubilair, muziek en nog meer wat nodig is. Daarna is het inkopen doen bij lokale ondernemers voor streekproducten en koken in de horecakeuken! Ook de serveersters voorbereiden op de feestelijke gelegenheden hoort erbij.

Tijdens de feesten en evenementen staat Carlijn in de foodtrailer, houdt ze overzicht op het feest en bereid ze alle gerechten en dranken voor zodat ze uitgeserveerd kunnen worden door de serveersters. Je kunt wel zeggen dat Carlijn tijdens de feesten een beetje op de achtergrond treedt. En dus is deze foto een uniek exemplaar want ze ziet liever de gerechten, trailer en dames van Fingerfoody’s op de foto!

Fingerfoody’s en haar unieke catering concept is ontstaan vanuit een passie. Het was een gok want ons concept bestond nog niet! Vier jaar geleden startte Carlijn en al snel stroomden de aanvragen binnen. Er was ook regelmatig aandacht vanuit de media omdat de verbouwde paardentrailer natuurlijk oogstrelend is én Fingerfoody’s een uniek concept presenteerde. Vanaf maart is Carlijn volledig gaan ondernemen en ligt de volledige focus op Fingerfoody’s en de webshops die ze met haar man runt.

Carlijn verteld over haar nieuwe richting: ‘Tijdens feesten ben ik broodnodig in de keuken en foodtrailer en sta ik niet zo graag in de schijnwerpers. Vanaf nu is het gaan met die banaan want vanaf 1 maart ga ik volledig ondernemen! Ik geloof in Fingerfoody’s en de webshop van Rob en mij, Hashteckel, is de kers op de taart. Let’s do this!

Valt ons concept bij je in de smaak maar weet je niet zeker of het bij jou past? Laat ons jou idee horen en dan denken wij mee. We zijn heel flexibel en creatief!

Comments are closed.

WhatsApp Vragen?