Fingerfood catering vanaf jouw oprit?

Soms krijgen we de vraag of wij wel komen feesten als onze foodtrailer niet in de achtertuin past. Hierboven het bewijs dat wij fingerfood catering komen verzorgen en de trailer nét zo mooi staat op een oprit!

Onze fingerfood catering kunnen wij overal verzorgen. Zo lang onze foodtrailer er maar is! Het is onze keuken op wielen met koelingen, ovens, een kookplaat, bar met spoelkraan en veel opbergruimte. We hangen de foodtrailer achter onze Jeep Cherokee en we rijden overal naar toe! En dus ook op jouw oprit. Soms krijgen wij telefoontjes en vinden klanten het jammer dat onze sfeermaker zo achteraf staat maar het mooie hiervan is dat onze foodtrailer ontzettend veel aantrekkingskracht heeft. Jouw gasten komen geregeld kijken hoe wij toch alles uit die paardentrailer serveren (‘En jullie maken alles in die kleine ruimte?!’). Daarnaast komen onze serveersters continue in de tuin om fingerfood en dranken uit te serveren. Bij de foodtrailer zelf hebben wij nog grote fruitwater taps waar jouw gasten continue van kunnen tappen.

Het arriveren van de gasten vinden wij altijd gaaf. Ze zien de foodtrailer en weten dat jij als gastheer of gastvrouw iets speciaals geregeld hebt. Het is echt een verrassing met ons als fingerfood catering!

We verzorgen catering in de vorm van fingerfood gerechten (bij de borrel of maaltijd vervangend), anti pasto plateaus, (welkoms)cocktails, reguliere drank, speciaaldrank en eigenlijk alles wat je maar wenst. We heten Fingerfoody’s omdat we altijd fingerfood uitserveren: gerechten die je vanuit de hand kunt eten. Dus geen buffettafel met borden en bestek maar lekker blijven staan, bijpraten met vrienden en familie en wij komen langs met onze speciale fingerfood gerechten. Een walking diner dus! Waarom wij catering verzorgen in de vorm van fingerfood? Het is laagdrempelig en tijdens het uitserveren vertellen de serveersters wat wij gemaakt hebben. Ons fingerfood is andere catering dan je gewend bent en de gerechten worden gepresenteerd op grote schalen. Iedere keer komt er weer een verrassing uit onze foodtrailer en wij verzekeren je dat iedereen helemaal goed gevuld naar huis gaat!

Dus, ben jij opzoek naar unieke fingerfood catering? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook als onze foodtrailer niet in jouw achtertuin past! Neem hier contact met ons op. Tot snel!

Comments are closed.

WhatsApp Vragen?