Homemade Italiaanse gerechten voor een verjaardagsfeest!

Wowsa! Wat een heerlijk (paas)feest mochten wij afgelopen zaterdag verzorgen. Wij positioneerden ons in een prachtige tuin in het buitengebied van Markelo om een verjaardagsfeest te vieren met volwassenen en kinderen. Zelfs de zon kwam geregeld om de hoek kijken!

Wij ontvingen de gasten met de Noord-Italiaanse cocktail Aperol Spritz, wat een mix is van bloedsinaasappellikeur, schijven sinaasappels en een kwaliteitsvolle Prosecco. Toen iedereen gearriveerd was serveerden wij gerechten en dranken in Italiaanse sferen zoals het traditionele gerecht Polpette, wat bestaat uit gehaktballetjes van Italiaanse kruiden en bio gehakt van de slager gedrenkt in zelfgemaakte tomatensaus met veel basilicum en (huisgekweekte) tomaten. De gasten konden bij de trailer een bijpassend en kwaliteitsvolle witte of rode wijn komen halen en voor de heren was er het Peroni Nastro Azzurro voorjaarsbiertje.

Voor de kinderen organiseerden wij geheel in paassfeer, een Candy Bar en een Hearty Bar. Van spelen krijg je honger, dus zij konden continue een zoet of hartig gerecht pakken.

Wij bedanken de gastheer en gastvrouw voor deze toffe opdracht en dat wij deel mochten uit maken van dit feest!

Comments are closed.

WhatsApp Vragen?