Quarantaine-tijd: hapjes in Deventer bestellen!

Begin dit jaar brak er Corona uit in de wereld! Ook Nederland moest er aan geloven. Wij waren vol overgave bezig met het organiseren van zakelijke evenementen, bruiloften en tuinfeestjes toen we te horen kregen dat we moesten stoppen. Alles ging dicht.

Eventjes leek het mee te vallen maar al snel werd duidelijk dat wij voorlopig niet konden feesten! Onze foodtrailer ging weer de stal in. We keken even naar hoe verschillende restaurants met creatieve bezorgmogelijkheden kwamen alleen moesten wij een tijdje nadenken over wat bij ons paste. Want bezorgen betekend dat je eten aflevert en kunnen we dan nog wel vertellen over onze bijzondere streekproducten uit Deventer, hapjes, gerechten en waarom wij het zo maken? Nou, ja! Wij bedachten de Fingerfoody’s Foodboxen zodat je in Deventer onze Fingerfoody’s hapjes kunt bestellen.

Fingerfood box met hapjes uit Deventer

  • De Fingerfood Box is gevuld met streekproducten en fingerfoodgerechten;
  • Je vindt biologische, gezonde en verrassende producten in deze box;
  • Zoals: twee soorten kazen, vleeswaren en gegrilde groenten, verschillende soorten fruit, bruschetta’s, zoetigheden en drie knallers van een fingerfoodgerechten (heerlijke hapjes uit Deventer)!
  • Omdat het aanbod kan variëren van onze leveranciers en we vaak koken met verspil-mij-niet-producten kunnen we niet precies zeggen wat erin komt maar dat het een feestje wordt is zeker!

Met onze feestelijke foodbox en hapjes hou je niet alleen onze Jeep op de weg in Deventer maar steun je ook andere lokale ondernemers. Een beetje gezelligheid in huis is heerlijk in deze gekke tijd. De Fingerfood Box is een rijkelijk gevulde food box waar je met je hele gezin of familie van kunt eten: voor de lunch, brunch of borrel. Wanneer? Als er iemand jarig is en je toch iets speciaals wilt doen tijdens de thuis quarantaine. Of gewoon omdat je een bingewatch-avond hebt gepland met je geliefde. Op onze bezorgpagina vind je meer informatie over onze hapjes foodbox die wij in omgeving Deventer bezorgen.

Comments are closed.

WhatsApp Vragen?