Unieke catering voor bedrijven en evenementen: onze foodtruck is niet zoals andere foodtrucks!

Foodtrucks zijn in aantocht, op bijna elk feest of evenement zie je ze verschijnen. En terecht: de sfeer is relaxed en daarbij geeft een foodtruck kleur aan je evenement. Onze foodtrailer is geen foodtruck zoals u die waarschijnlijk kent: u huurt ons in als catering voor bedrijven en evenementen en wij zorgen voor uw gasten. Onze foodtrailer gaat en staat met een nieuw concept: geen (onpersoonlijke) verkoop bij de foodtrailer maar persoonlijke bediening van gerechten en dranken met een verhaal. Wij vertellen over onze producten: hoe ze gemaakt zijn en waar ze vandaan komen. Dát geeft een heel andere dimensie aan eten.

Wij verkopen dus geen producten op locatie. U huurt ons in als catering voor bedrijven en evenementen en wij zorgen voor uw gasten. Voorafgaand aan het evenement komen wij (vrijblijvend) bij u langs om te bespreken welke gerechten en dranken u graag geserveerd ziet worden. Wij laten u tot in de details zien wat wij kunnen maken. Zo weet u wat u krijgt en weten wij wat we moeten voorbereiden. Persoonlijk advies op maat, daar houden wij van!

Niet te vergeten de sfeer die onze foodtrailer meebrengt op uw evenement: muziek, persoonlijke bediening door mooie dames in chique kledij, luxe fingerfoodgerechten en dranken zoals u ze waarschijnlijk nog nooit heeft gezien en eten en drinken met een verhaal. Foodtruck to the next level! Zo stonden wij afgelopen week op netwerkevenement De Netwerkvloer in De Lebuïneskerk te Deventer. Hier verzorgden wij ook de catering voor dit evenement in de vorm van een proeverij van gerechten.

Als u echt eens wat anders wilt informeer dan naar onze voorwaarden. Bel of mail ons direct: +31(0)620661589 & info@fingerfoodys.nl

Comments are closed.

WhatsApp Vragen?